Camouflage Therapie


doos met kleuren camouflageCamouflage is geen make up en de huidtherapeut is geen schoonheidsspecialiste. Als je rode verkleuring, witte of donkere vlekken hebt, kunnen die met speciale middelen bedekt worden. De producten van de schoonheidsspecialiste, drogist of parfumerie bedekken zo’n vlek meestal niet.
De huidtherapeut van HuidOedeem zoekt voor jou de geschikte kleur, of combinatie van kleuren, die je zelf thuis kan gaan gebruiken. We letten daarbij ook op waterbestendigheid en zonprotectie. En natuurlijk op bedekking van de kleur die je kwijt wilt, het is echt camouflage therapie! Jouw keus staat daarbij voorop, het is jouw camouflage. Hoe ga ik dat gebruiken, wil ik er veel tijd aan besteden of minder, draag ik camouflage tijdens sporten…allemaal aspecten die meegenomen worden in de uiteindelijke keus voor een bepaalde kleur of een bepaald product.
Je krijgt altijd proefproducten mee om zelf te proberen. Daarna kan je jouw definitieve keus maken.
Meestal kom je één keer, soms kijken we een tweede keer. Camouflage moet de vlek bedekken met minimaal product.
Naast camouflage geeft de huidtherapeut ook advies over de verzorging van je huid.

Nieuw: helemaal nieuw is breathable foundation voor mildere verkleuringen, OXYGENETICS. Speciaal voor de huid met een probleem. Dit kan zelfs aangebracht worden na een intensieve behandeling.

En: kijk bij de aanvullende verzekering of je vergoeding krijgt voor camouflage therapie!