Haartjes laten Laseren Weg ermee!


Laser spreekuur is verplaatst naar Norg. Een unieke kans op behandeling met de allerbest apparatuur van dit moment, Diode laser, de GOUDEN STANDAARD in een nieuw jasje.
De MedArt Diode Laser is een nieuw paradepaard, waarmee haartjes nu nog sneller en geavanceerder BLIJVEND verwijderd kunnen worden, met koeling tijdens de behandeling.
Het is NU tijd voor ontharing: de beste instellingen kunnen gebruikt worden als de zon niet schijnt en dat is nu!
Goed nieuws: er is nog genoeg tijd om te beginnen! Heb je haartjes in je gezicht, of op je benen, of wil je af van nare okselbeharing? Bel en maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis. Je krijgt uitleg over de behandeling, de verschillen tussen IPL en laser, en een behandelplan op maat. Sommige verzekeringen hebben de dermatologen en huidtherapeuten aangewezen as enige zorgverleners waarbij je vergoeding kunt krijgen voor laser behandeling. Dat is omdat de wet aangepast zal gaan worden. Dat geldt waarschijnlijk ook voor behandeling bij acne. Bij Huidoedeem Anke Veenman krijg je altijd de behandelingen die ingepast zijn in de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en het Nederlands Huisartsen genootschap.
Wil je meer informatie of iets bespreken? Bellen of een WhatsApp sturen mag altijd!