Nieuw! Fascia Technieken Willy Fourie


Anke Veenman is sinds Mei gestart met een nieuwe behandeling voor pijn en bewegingsbeperking na operatie en/of bestraling, De Willie Fourie Fasciatechniek!

Willie Fourie , een Zuid-Afrikaanse fysiotherapeut ,is wereldwijd zeer actief in het wetenschappelijke netwerk over bindweefsel en fascia. Hij heeft deze techniek ontwikkeld en is al jaren bezig met klachten na borstkanker. De fascietechniek is een waardevolle aanvulling op oedeembehandeling. Bijvoorbeeld wanneer er geen duidelijk oedeem aanwezig is en je toch klachten rondom het borstgebied ervaart.
Fascia
Fascia is het witte , doorzichtige bindweefsel dat zich overal in het lichaam bevindt. Onder meer rond en in de spieren. De fascie vormt zo een verbindend netwerk in je hele lichaam. Die onderlinge samenhang kan uit balans raken. En ook weer herstellen! Fascia techniek volgens methode Willy Fourie kan de aanzet geven tot beter bewegen van je schouder, minder intrekkende littekens en pijn verlichten. De resultaten van het afgelopen half jaar zijn echt verbazend!